Hoofdkussens

Een hoofdkussen levert voor 1/3de bij aan het slaapcomfort en verdient dus aandacht

Je bent niet de eerste die in het bezit is van een x-aantal ongebruikte hoofdkussens. Een goed hoofdkussen is een niet te onderschatten hoofdzaak! Wij bieden al jaren de mogelijkheid om een geselecteerd hoofdkussen een aantal nachten thuis te testen en uiteindelijk dus de juiste keuze te maken. Hou er rekening mee dat een hoofdkussen na ca. 3 jaar vervangen mag worden. Een goede kussenmolton en het regelmatig wassen van uw kussensloop werkt comfortverhogend en draagt bij aan een langere levensduur van je hoofdkussen!

Onze ‘uitleencollectie’ bevat meer dan 10 soorten/types hoofdkussens. U kunt  o.a. 9 types Butterfly latex hoofdkussen en de kussens uit de support serie (6 kussens) testen, voordat je tot aanschaf overgaat.

Silvana onderstreept als geen ander het belang van een goed hoofdkussen. Een goed hoofdkussen zorgt er namelijk voor dat je uitgerust wakker wordt. Maar wat is nou een goed hoofdkussen? Dit verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van je slaaphouding, je bouw, de stevigheid van je matras en de mate waarin je transpireert.

Slaaphouding

Het juiste hoofdkussen zorgt voor een maximale ontspanning van de wervelkolom. Dit wordt bereikt wanneer de wervelkolom volledig wordt ondersteund en alle wervels in een vloeiende lijn komen te liggen. De keuze voor een type hoofdkussen begint daarom bij de door jouw meeste gekozen slaaphouding. Er zijn drie type slapers te onderscheiden: de zijslaper, de rugslaper en de buikslaper.

Butterfly logo

Butterfly / 100% natuurrubber

Gezonde nachtrust
Hoofd- en nekpijn zijn vaak de gevolgen van een verkeerde slaaphouding. Er ontstaat een te sterke belasting van de hals- en borstwervels omdat de traditionele hoofdkussens vaak op de verkeerde plaats een verkeerde ondersteuning geven.

Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern.

De gepatenteerde vormgeving van Butterfly kussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen. Het Butterfly gezondheidskussen is leverbaar in diverse hoogtes en hardheden. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar. Samen met uw slaapspecialist bepaalt u de juiste uitvoering van dit unieke hoofdkussen.

Het kussen SF GELTEX® zorgt voor extra comfort in uw slaapkamer

Het ergonomisch gevormde kussen met punt elastisch gelschuim voegt zich perfect naar uw hoofd en nek. Voor optimale ontspanning!

Het kussen SF GELTEX® past zich dankzij de ergonomische vorm individueel aan, waardoor uw hoofd en nek optimaal worden gesteund. Daardoor kunt u in verschillende lighoudingen comfortabel slapen – dat is de beste voorwaarde voor een goede nachtrust.

Handgemaakt in Duitsland volgens de richtlijn van Grüne Ganse®

Veren en dons zijn volledig ecologische, milieuvriendelijke en recyclebare natuurproducten. Voor de dons- en verenproducten van Hans Kruchen worden uitsluitend eenden en ganzen gebruikt die volgens groene normen zijn gefokt. Hans Kruchen verwerkt het dons op bovendien op traditionele milieuvriendelijke wijze.

Call Now Buttonvoor informatie