Menu

 

Vloer van PVC op maat gemaakt

Creëer comfort en stijl op je vloer met PVC. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Kom onze PVC vloeren bekijken en voelen in Castricum. Onze vakmensen zorgen voor perfecte plaatsing en oplevering.

Duurzaamheid met PVC vloer

Met PVC draag je bij aan comfort in je huis. Wil je een kunststof vloer met de uitstraling van hout of beton? Kom bij ons dan eens kijken naar het assortiment aan PVC vloeren.

PVC is verkrijgbaar in diverse kleuren, houtdessins en patronen. De vloer is bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden, dankzij de natuurgetrouwe structuur. Wonen er ‘stampertjes’ bij jou thuis? PVC is stiller dan laminaat.

Wij meten en egaliseren de vloer en leggen de PVC er strak in. Daar heb jij geen omkijken naar. De schone oplevering maakt de service compleet.

Meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Castricum. Dan laten we je gelijk onze uitgebreide collectie zien.

Voor het leggen van een PVC vloer is vakmanschap vereist. Wij hebben ervaren en vakkundige specialisten om je te adviseren en je PVC vloer te leggen.

Een vloer van PVC gaat lang mee, is sterk, stabiel en kan gecombineerd worden met vloerverwarming.

Je vindt bij ons in de showroom een uitgebreide collectie. Kies je voor PVC vloeren, dan kies je voor een vloer die lang meegaat. Omdat PVC een kunststofmateriaal is en een volledig dichte structuur heeft, is de vloer ook te gebruiken in natte ruimtes als keuken, badkamer of toilet.

op de vloer
Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken