Puur Natuur 

Al meer dan 60 jaar zet Hasena zich in voor het perfecte bed. En hoe ziet dit eruit? De keuzes die je kunt maken zijn enorm. 

In de meest verschillende materialen, kleuren en vormen, ontwerpen we de individuele bedframes en laten het aan jouw creativiteit over om een droom te realiseren die uit deze talloze mogelijkheden voortkomt..

Oak-Wild

Wild en ongetemd – hout van de wilde eik. Het hout bevat fascinerende kleur- en structuurverschillen, die de massieve meubels uit de Oak-Wild-serie hun uitzonderlijk levendige karakter geven. De vele poten en hoofdeinden maken dat de mogelijkheden binnen deze serie groots zijn. Spannende combinaties met verschillende materialen.

Houtsoorten: 

Oak-Bianco

De bedframes van de Oak-Bianco-lijn zijn gemaakt van opvallend licht massief eikenhout. De minimale nerf geeft uw slaapkamer een buitengewoon harmonieus en vredig uiterlijk. Het combineert rustieke gezelligheid met Scandinavische elegantie.

Houtsoorten: 

Fine-Line

De Fine-Line staat voor stijlvolle bedden die een goede nachtrust mogelijk maken. Het zijn tijdloze, elegante ontwerpen in verschillende soorten massief hout. 

Alle modellen hebben een hoge duurzaamheid en een lange levensduur. Hiernaast hebben ze stuk voor stuk een moderne uitstraling.

Houtsoorten: 

FSC®-certificering 

Hasena neemt zijn verantwoordelijkheid

Een illegale of niet-duurzame bosbouw brengt de bossen op onze planeet in gevaar. De FSC® zet zich in om deze uitbuiting om te keren en sociale en economische verantwoordelijkheid te bevorderen.

Wanneer je FSC®-gecertificeerde producten koopt, steun je een bosbouw die mens en natuur respecteert. Hasena stelt zich als doel al het hout wat voor de meubels gebruikt wordt, te verkrijgen uit bewezen verantwoord beheerde bosbouw.

Van boom tot bed – door het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van vakmanschap.

Hasena overtuigt mensen al vele jaren met deze kwaliteitsnorm.

Je krijgt 5 jaar garantie op het materiaal en de staat van het oppervlak, evenals de professionele verwerking van alle modellen vanaf de datum van aankoop.

Bij ons in de showroom

Call Now Buttonvoor informatie