We staan voor je klaar en willen je graag helpen en adviseren

Wanneer je je huis wilt opfrissen, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. We laten je spannende combinaties en stijlvolle gelaagdheid zien en voelen. Met oog voor detail leveren onze vakmensen alles schitterend en schoon op. Je hebt er geen omkijken naar.

Afhankelijk van de stof kunnen gordijnen op verschillende manieren geconfectioneerd worden, met enkele, dubbele of drievoudige plooi.

 

Momenteel worden veel gordijnen verwerkt met de wave- of golfplooi. Sommige materialen lenen zich ook voor het confectioneren van gordijnen met zeilringen en vouwgordijnen.

*Het is ook mogelijk om combinaties te maken met spreien en bijpassende sierkussens.

ons huismerk

Onze collectie gordijnen van  bestaat uit topmerken die elkaar naadloos aanvullen en een ruime keuze van dessins en materialen aan- bieden. Of je nu houdt van tijdloos, liever de laatste trends volgt of juist graag iets exclusiefs in huis haalt: voor elke woonwens is er een passende oplossing.

De gordijnen van ons huismerk zijn gemaakt van topkwaliteit. Wij leveren geen half werk en komen graag even thuis kijken naar je woning en inrichting. We adviseren en meten alles secuur op. Wij werken met eigen stoffeerders, dus je krijgt gegarandeerd een vakman over de vloer.

Met hun geavanceerde ontwerpen en ongeëvenaarde variëteit aan producten, is JAB Anstoetz internationale marktleider in de chique wereld van de interieurtextiel.

Welke interieur stijl we ook kiezen, textiel speelt een belangrijke rol bij het realiseren van onze ideeën. Stoffen zorgen voor sfeer en bieden voor elke persoonlijkheid en ieder interieur talloze decoratie ideeen. Collecties van de JAB Anstoetz groep bieden talloze mogelijkheden en volop inspiratie. Geef uw interieur een geheel eigen sfeer en identiteit, en creëer hiermee “uw thuis’.

vakmanschap en natuurlijk materiaal

Bijna honderd jaar werkt De Ploeg aan ideeën over wonen, leven en werken. Al die tijd ontwerpen, ontwikkelen en produceren ze gordijn- en meubelstoffen. Met aandacht voor het interieur en de wereld om ons heen.

Met de nadruk op vakmanschap en natuurlijk materiaal: Ploegstoffen!

Esthetiek en origineel denken in moderne actuele vormgeving 

Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog.

De collectie is gericht op de particulier die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt. Maar ook bijvoorbeeld in hotels, culturele centra, regeringsgebouwen, kantoren, kortom: in representatieve interieurs over de hele wereld hangen Kendix gordijnen.

staat voor toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit

Geïnspireerd door de urban lifestyle van de moderne consument met een internationale uitstraling en een eigentijdse look & feel. Loft 79 heeft naast een klassieke collectie stoffen ook een groot aantal stoffen met verrassende dessins, ontworpen door vooraanstaande designers, passend binnen de thema’s basic, modern en landelijk.

Alle Loft 79 producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.

Om verzekerd te zijn van een juist advies, worden de Loft 79 producten in Nederland en België uitsluitend verkocht via de betere woninginrichters.

Tijdloos modern met traditionele waarde

De collectie van Mira X wordt jaarlijks aangevuld met een nieuwe collectie en weerspiegelt de huidige kleur- en designtrends. 

De nieuwste collecties zijn: INCONTRO, TESSUTO, LUCE, EMILIAS FOREST, GUSTO, RUNWAY, VIVO en VOYAGE.

Sinds 1831

Exquise smaak, verhoogde kwaliteit en een verfijnd gevoel van luxe – dit zijn de principes waarop Sahco is gebaseerd.

Sinds 1831 voorziet Sahco in de behoeften van het publiek welke elegante, eigentijdse design in de best mogelijke kwaliteit verlangt.

Call Now Buttonvoor informatie