Menu
Auping Extra Steuntje

Extra steuntje in de rug van Auping

Het is altijd al belangrijk geweest om goede ondersteuning te krijgen wanneer je slaapt. Maar nu in deze onzekere tijden is het extra belangrijk geworden om goed uitgerust wakker te worden. En misschien net iets langer in bed te blijven liggen dan je normaal zou doen.

Auping komt in deze tijd met een mooie actie. Deze kan er voor zorgen dat je extra geniet van het comfort van de verstelbare Auping bodems en boxsprings. 

De looptijd is van vrijdag 10 april t/m zondag 19 april 2020.

Deze actie is geldig op alle elektrisch verstelbare bedbodem(s) van Auping. Hieronder vallen alle elektrisch verstelbare spiraalbodems en boxspringbodems.

In de actieperiode ontvang je bij aankoop van een elektrisch verstelbaar bed een voordeel in de vorm van een upgrade cadeau.

Onder elektrisch verstelbaar bed wordt verstaan:

  • Bedomranding en spiraalbodem (minimaal 1-motorig)

  • Boxspring (minimaal 1-motorig)

Actievoorwaarden upgrade cadeau

  • De looptijd van de upgrade cadeau is alleen geldig van vrijdag 10 april t/m zondag 19 april 2020.

  • Je ontvangt een upgrade cadeau op onze elektrisch verstelbare bedden.

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.

  • De actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.

  • Deze actie is een samenwerking tussen Auping en de Auping winkels in NL.

  • Onder voorbehoud van wijzigingen.

Elektrisch verstelbare boxspring

Het is mogelijk om bij Auping boxsprings te kiezen voor een vlakke of verstelbare uitvoering. Kies je voor een verstelbare boxspring, dan is de spiraalbodem in je boxspring voorzien van één, twee of drie motoren. Deze motoren zorgen ervoor dat je rug, zowel je rug als je benen of je rug, benen en hoofd in verstelling gezet kunnen worden.

 

Verstelling voor je rug zorgt ervoor dat je lekker rechtop kunt zitten om bijvoorbeeld een boekje te lezen of te Netflixen. Ondersteuning voor je benen zorgt ervoor dat je niet naar beneden zakt wanneer je rechtop zit en dat ook je benen goed ondersteunt worden. De hoofdverstelling geeft een knik aan het hoofdeinde van je boxspring, zodat je hoofd en nek goed ondersteunt worden wanneer je bijvoorbeeld een boekje leest in bed.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken