Menu

Het concept is heel eenvoudig

De stof van deze collectie is leverbaar in een lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteit. In de presentatiebox zit een kleurenwaaier met ruim 800 kleurstalen.

Daaruit kies je de kleur die het best bij je interieur past. Uit de ruim 800 stalen/kleuren hebben we 48 kleuren geselecteerd. Deze 48 kleuren zijn geprint op zowel de lichtdoorlatende als de verduisterende stofkwaliteit. Zo krijg je een goede indruk van hoe de kleur van de staal er uiteindelijk uitziet op de beide stofkwaliteiten.

Eindeloze mogelijkheden!

Deze unieke collectie biedt u eindeloze mogelijkheden! Voor ieder interieur is er een passende kleur, van fraaie naturellen tot frisse felle kleuren voor bijvoorbeeld de kinderkamer.

Met de kleurenwaaier kunt u eenvoudig de kleur van de Duette®Shade afstemmen op uw muurkleur, de kleur van uw bank of van de kussens en andere accessoires.

Kies voor een lichtdoorlatende stof voor uw woonkamer en een verduisterende stofkwaliteit voor de slaapkamer. De achterzijde van de Duette® Shade is wit, voor een uniform beeld vanaf de buitenzijde.

Wij wensen u veel kleurinspiratie!

Nieuwe Plooibreedte

Ook de plooibreedte is nieuw en uniek: 45 mm. Dit is een mooie aanvulling op de bestaande collectie met 25 mm, 32 mm en 64 mm plooibreedte.

 

Nieuw & uniek

Beklede bovenrail en onderlat

De bovenrail en onderlat worden standaard bekleed met dezelfde stof als die van de Duette® Shade, waardoor de hardware volledig geïntegreerd wordt in het product.

Optioneel kan er gekozen worden voor een witte aluminium bovenrail en onderlat.

Er zijn verschillende bedieningsvormen:

Standaard wordt de Duette® Color on Demand Shade geleverd met Eindloos koordbediening. Deze is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.

LiteRise® is een kindveilig model, bedienbaar door middel van een handgreep aan de onderlat. LiteRise® is ook leverbaar in de populaire Top Down/Bottom Up uitvoering.

Met 8V accu in de bovenrail. De koordloze PowerTouch bediening heeft een motor die aangedreven wordt door een geïntegreerd accupack.

Bediening gaat door middel van een kunststof pendule met druktoets bediening. Met één druk op de knop gaat het product omhoog of omlaag of naar de gewenste tussenpositie (click & walk away). De motor kan eenvoudig opgeladen worden door de bijgeleverde oplader in de handgreep aan te sluiten.

De Simplicity Motor wordt aangedreven door een geïntegreerd accupack. Bediening gaat via een 5-kanaals radio gestuurde (RF) afstandsbediening. Hiermee kunt u eenvoudig meerdere producten met één afstandsbediening besturen.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken