• Bij aankoop van een 1-persoons Viking boxspring-set, ontvang je een gratis 4-seizoenen Orust dekbed t.w.v. € 680,- (140x220cm) volledig gratis. Breedtemaat bed: 80cm t/m 120cm.

  • Bij aankoop van een 2-persoons Viking boxspring-set, ontvang je een gratis 4-seizoenen Orust dekbed t.w.v. € 1.080,- (240x220cm) volledig gratis. Breedtemaat bed: 140cm t/m 210cm.

  • De actie is ook geldig op bestellingen van boxspring-sets exclusief hoofdbord.

  • Je hebt de mogelijkheid om de actie te upgraden naar het Öland of Gotland 4-seizoenen dekbed. Je betaalt dan alleen het onderlinge prijsverschil.

  • De actie is geldig van maandag 16 september 2019 t/m 31 december 2019.

Een garantie voor een goede nachtrust

 

Je nieuwe bed is een investering in vele toekomstige jaren slaapgenot. Indien je kiest voor een bed van Viking beds of Sweden ben je dan ook verzekerd van top kwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Al de Viking bedden ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest alvorens ze worden uitgeleverd. Daarom is Viking in staat zijn tot het geven van 25 jaar garantie op frame en veerbreuk en 5 jaar op de motoren van de verstelbare bedden.

Swedish design at its cosiest

 

De bedden van Viking zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. Met een deskundig oog voor detail heeft Viking een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor je samengesteld. Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van je eigen bed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Buttonvoor informatie