Menu

Slapen en uitgerust wakker worden

Een goed bed advies is altijd nodig

Ons team staat voor je klaar om een passend slaapadvies te geven.

Onze vaste slaapadviseurs: Giuseppe Martelli, Luca Massaro, Meg Koning, Ezra Oosterhoff en Hans Huitenga

Gemiddeld brengen we zo’n 30% van ons leven slapend door. Goed slapen is voor ieder mens noodzakelijk om fit en uitgerust aan een nieuwe dag te beginnen. Uiteraard begint en eindigt een goede nachtrust bij een goed bed, daar is iedereen het over eens. Desondanks kiezen veel mensen voor een bed van minder goede kwaliteit of laten zich niet goed adviseren. Zo’n keuze kan niet alleen heel wat slapeloze nachten opleveren maar ook rugklachten, terwijl dat vaak niet nodig is.In ons advies houden wij concreet rekening met onderstaande factoren, die essentieel zijn voor uw gezondheid.

Respect voor wervelkolom en tussenwervels. In de meest ideale situatie dient de  wervelkolom haar natuurlijke curve te behouden tijdens de slaap. Zo spaar je niet alleen je rug, maar ook de zenuwen die door de wervelkolom lopen en vaak de oorzaak zijn van accute pijnen door het hele lichaam. Door het niet te hoeven ‘zoeken’ naar de ideale  lighouding, wordt er meer energie bespaart en wordt je merkbaar fitter wakker.

Verminderen van de belasting op de gewrichten. Door verminderde druk op de gewrichten kunnen gewrichtskwaaltjes uitblijven, verminderen of zelfs verdwijnen.

Optimale drukspreiding van het lichaam t.o.v. de matras. Dit bevordert de  bloedcirculatie en zodoende wordt er beter zuurstof getransporteerd door het gehele lichaam. Je ziet er fitter en gezonder uit.

In onze slaapstudio kun je uitgebreid proefliggen

Een schitterende collectie bedden van kwaliteitsmerken met ieder hun eigen slaapkenmerken en karakter:

Auping

Het slaapcomfort van Auping is van het hoog niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen

matrassen, bedden en boxsprings

Avek

Avek speelt een toonaangevende rol in de Nederlandse slaapmarkt o.a. op het gebied van de boxspring. ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’ is wat zij hoog in het vaandel hebben staan.

matrassen en boxsprings

Hasena

In de meest verschillende materialen, kleuren en vormen, ontwerpen we de individuele bedframes en laten het aan jouw creativiteit over om een droom te realiseren die uit deze talloze mogelijkheden voortkomt..

Bedframes

Röwa

Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Rössle & Wanner (Röwa) produceert hoogwaardige bedden en bedsystemen – en is marktleider op het gebied van handmatig en motorisch verstelbare lattenbodems.

lattenbodems, matrassen en complete bedden

Kreamat

De boxsprings van Kreamat worden volledig ontwikkeld op je slaaphouding en slaapcomfort. Met veel oog voor detail en aandacht aan het design van je boxspring.

matrassen, lattenbodems en boxsprings

Viking

Viking boxsprings zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen

matrassen en boxsprings

Royal Dream

Royal-Dream boxsprings kenmerken zich door een unieke vering. De speciaal ontwikkelde pocketveren hebben een aanpassing in de schouderzone waardoor de hinderlijke druk wordt weggenomen en je fit ontwaakt.

boxsprings & natuurlatex matrassen

purebed

Schramm

Een door Schramm vervaardigde matras of boxspring garandeert een onvergelijkbaar slaapklimaat door de ambachtelijke verwerking en functionaliteit en de natuurlijke flexibiliteit

matrassen en boxsprings

Selecta

Selecta is een van de grootste aanbieders van matrassen, lattenbodems en bedden. Ontwikkeling, design en productie vinden plaats in eigen huis. “Kwaliteit made in Germany“ speelt daarbij altijd een belangrijke rol.

matrassen, lattenbodems en complete bedden

Swissflex

Geborgenheid in de hoogste klasse.

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken