Zeer fraai badtextiel van 100% gekamde Australische katoen 600 gram

Het badtextiel van de Witte Lietaer Excellence collectie is gemaakt van zeer fraai 100% gekamde, langstapelige Australische katoen van 600 GR/M2 en geproduceerd uit de allerbeste katoengarens. Dit is badtextiel van de allerbeste hotelkwaliteit! De Witte Lietaer levert dan ook aan hotels wereldwijd. Langstapelige katoen heeft superieure gareneigenschappen zoals het goed opnemen van verf en een natuurlijke zachtheid.

De Excellence collectie heeft zeer lange vezels van meer dan 30MM, hierdoor voelen de producten zijdezacht aan en zijn ze bovendien zeer absorberend. Omdat de Excellence is gemaakt van gekamde katoen hebben heeft het badtextiel een diepere glans en een meer uitgesproken kleur dan badtextiel van ‘gewone’ katoen. Gekamd katoen voelt zachter aan en blijft zacht ook na het wassen. De uitzonderlijke zachtheid garandeert een verhoogd gebruikscomfort. Gekamd katoen is bovendien vormvast en de krimp van bijvoorbeeld de boord is dan ook beperkt. Tot slot is gekamde katoen sterker en duurzamer.

Maten: Washand 16 x22CM, Gastendoek 40x60CM, Handdoek 50x100CM, Douchelaken 70x140CM en Badlaken 100x150CM

Badtextiel Excellence maakt deel uit van de luxe collectie van De Witte Lietaer die gekenmerkt wordt door tijdloze dessins, elegantie, comfort en kwaliteit. Zeer fraai badtextiel die perfect past bij verschillende stijlen van badkamers; minimalistisch design, eigentijds, landelijk en klassiek. De eigentijdse boordafwerking geeft onder andere de handdoek een luxe uitstraling. Verkrijgbaar in 39 kleuren! In de belangrijkste kleuren verkrijgbaar met bijpassende badmatten en badjassen.

Specificaties:

Materiaal: 100% gekamde langstapelige Australische katoen 
Wasbaar: op 60 graden
Duurzaam en super absorberend
Goede kleurvastheid

Call Now Buttonvoor informatie