Covers & CO

100% DUTCH DESIGN 

Vanaf 2020 is het merk Covers & Co een nieuwe weg inslagen met een volledig nieuwe- en duurzame collectie – van ontwerp tot productie, materiaal en verpakking. Dus als jij droomt van een duurzame, groene- en betere wereld probeert Covers &  Co een steentje bij te dragen om jouw dromen uit te laten komen.

Al het beddengoed wordt gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, dit betekent niet alleen dat je dekbedovertrek van biologisch katoen is gemaakt maar dat de mensen in Pakistan die jouw dekbedovertrek maken, dit doen onder goede arbeidsomstandigheden waardoor jij met een gerust hart kunt gaan slapen. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid heeft covers & Co nog een andere stap gezet; van katoen naar katoen percal. Katoen percal is knisperend fris en zacht en heeft een langere levensduur dan gewone katoen waardoor je nog meer plezier beleeft aan je duurzame aankoop.

Ook als consument kunnen we natuurlijk een steentje bijdragen want laten we eerlijk zijn; de prijs van een dekbedovertrek hoort toch gewoon hoger te zijn dan de prijs voor een t-shirt? Er is veel meer stof nodig om een overtrek te produceren en toch betalen consumenten liever veel geld voor een merk shirt dan voor een dekbedovertrek. Het motto van Covers en Co is dan ook; buy less, but better.

Naast een heel goed verhaal brengt Cover & Co met zijn trendy-, opvallende- en vrolijke dessins ook nog eens een glimlach op je gezicht.

Call Now Buttonvoor informatie