Nu dat de zon in kracht wint, is buitenzonwering onmisbaar in iedere woning.

Een aangename temperatuur in je woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt je de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar je uit kunt kiezen. Welke zonwering voldoet aan al je wensen? Huitenga biedt een ruime keuze uit een veelzijdig, modern vormgegeven en flexibel assortiment buitenzonwering voor iedere portemonnee.

 

Wij beoordelen je situatie ter plaatste en geven een op maat gesneden advies Hierdoor ben je verzekerd van het voor u meest geschikte zonweringsproduct. Druk op de knop om een indruk te krijgen van ons buiten- en binnenzonwering portfolio.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier − 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Er is heel veel mogelijk in de buitenzonwering.

Een greep uit de mogelijkheden die wij bieden zijn hier weergegeven:

  • terrasschermen 
  • screens 
  • rolluiken
  • uitvalschermen 
  • markiezen

Wij beoordelen je situatie ter plaatste en geven een op maat gesneden advies. Hierdoor ben je verzekerd van het voor jou meest geschikte zonweringsproduct.

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning.

Een aangename temperatuur in je woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt je de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar je uit kunt kiezen. Welke zonwering voldoet aan al je wensen?

Wij bieden een ruime keuze uit een veelzijdig, modern vormgegeven en flexibel assortiment buitenzonwering voor iedere portemonnee.

Terrasschermen

Meer comfort in tuin en terras. Terrasschermen bieden je bescherming tegen de zon waar en op welk moment je dit wenst. Terrasschermen zijn breed inzetbaar, zowel vrijstaand als aan de gevel.

Screens

Beschermt tegen zon en warmte. Functioneel, comfortabel & Stijlvol. De mogelijkheden zijn eindeloos. Screens kunnen er zelfs voor zorgen dat er niemand bij je naar binnen kan kijken en dat het zicht naar buiten behouden blijft.

Rolluiken

Rolluiken bieden bescherming onder alle omstandigheden. Ze werken isolerend en geluidsdempend en vaak zijn ze ook verduisterend. Een rolluik houdt de insecten buiten, terwijl naar binnen draaiende ramen toch open kunnen. Door de sterke constructie zijn ze ook nog eens inbraakvertragend.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn erg geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals vaste, windvaste en stormvaste armen. 

Markiezen

Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modernere bouwstijl kan de markies voor een verrassend effect zorgen

Call Now Buttonvoor informatie