Boglietti

Geschiedenis

La Trucco Tessile werd opgericht in 1952. Het ontwikkelde zich in de vroege jaren ’70. Als eerste hanteerde ze het toen innovatieve en moderne concept van jersey pyjama’s. 

In de jaren negentig exporteerde La Trucco Tessile hun producten naar verschillende landen in de wereld. In 2014 werd La Trucco Tessile overgenomen door de familie Botto Poala die sinds 1867 het bedrijf Boglietti rund. de familie Botto Poala bezit de eerste Italiaanse fabriek die jersey fabriceerde.

Nog steeds is deze fabriek één van de belangrijkste die jersey nachtkleding van natuurlijke vezels produceert.

Missie

Bij Boglietti staat innovatie en kwaliteit voorop. Een authentieke missie die La Trucco Tessile vele jaren heeft geleid.

Boglietti ontwerpt, produceert en distribueert de collecties ondergoed en zachte mode, wereldwijd. Ze ontwerpen met de kwaliteit en prijs in het achterhoofd. Daarbij is er speciale aandacht voor grondstoffen en zorgen ze voor een milieu bewuste verwerking. La Trucco Tessile neemt deel aan de belangrijkste internationale textielbeurzen, wisselt informatie uit met mode-instituten, legt continue contact met stylisten en houd een nauwe samenwerking tussen het technische en het commerciële gebied.

Op deze manier maken ze het mogelijk om nieuwe ideeën in mooi ondergoed, snel en met de hoogst mogelijke precisie te verwezelijken. 

Call Now Buttonvoor informatie