Bellora

genieten in luxe van producten met tijdloze elegantie

Hoge kwaliteitseisen in combinatie met tijdloze elegante zijn een historisch erfgoed van Bellora dat is opgericht in 1883 in Fagnan O’Olona, wat wel wordt omschreven als de wijk van Italiaanse textiel industrie, in de buurt van Varese Italië. Tot op de dag van vandaag is Bellora daar nog altijd gevestigd.

In de 130 jaar dat Bellora nu bestaat is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de textiel industrie, niet alleen in Italië maar wereldwijd. Bellora hanteert een zorgvuldige selectie met betrekking tot haar verkooppunten en de producten van Bellora vind je dan ook alleen terug in de exclusieve warenhuizen en in de betere boetieks en speciaalzaken.

Bellora brengt elegante en tijdloze producten waarbij klassieke patronen en kleuren evolueren tot eigentijdse patronen die in ieder interieur zijn in te passen. Genieten in luxe dat is is het motto van Bellora.

De Bellora collecties zijn direct herkenbaar aan hun stijl; zachte kleuren, natuurlijke tinten, patronen, effen kleuren en natuurlijke stoffen die voldoen aan de huidige modetrends. Bellora staat voor hoogwaardige kwaliteit omdat er uitsluitend wordt gewerkt met de allerbeste materialen. Naast een grote vaste collectie textiel verschijnt er tweemaal per jaar een voorjaar- en najaarscollectie van Bellora waarvan de items slechts beperkt verkrijgbaar zijn.

Bellora interpreteert met haar collecties de behoeften, wensen en dromen van iedereen die houdt van producten met een elegante en discrete stijl. Voor Bellora gaat het niet alleen om het maken van producten maar ook om het overbrengen van een emotie, een ervaring en een gevoel, dit is een essentieel onderdeel van de producten uit de Bellora collecties. Hiervoor gebruikt Bellora hoogwaardig materialen zoals natuurlijke stoffen bijvoorbeeld puur linnen en Egyptisch katoen veelal gebaseerd op natuurlijke tinten en patronen.

Call Now Buttonvoor informatie