Menu
Beddinghouse Banner2
Beddinghouse Banner2
Beddinghouse Banner3
Beddinghouse Banner

Bedding House B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat bed- & bad linnen ontwerpt en distribueert

Het bedrijf is gevestigd in het hart van de bloembollenstreek, Lisse, op steenworp afstand van Amsterdam. Het is opgericht in 1978 en marktleider in bedlinnen binnen de Benelux. Ook buiten de Benelux groeit de markt voor Bedding House B.V. snel.

Beddinghouse ontwikkelt bed- & badlinnen voor haar eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol & Verstraten en het lifestyle- & accessoiremerk KAAT Amsterdam. Daarnaast ontwikkelt Beddinghouse bed- & badlinnen voor gerenommeerde, internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maison.

Beddinghouse heeft ook uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van succesvolle private label concepten. Het productportfolio bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken.

Meer dan 90% van de producten wordt gemaakt van katoen

Beddinghouse is partner van Better Cotton Initiative en investeert samen met BCI in een verduurzaamde katoen productie

Beddinghouse heeft een bewuste keuze gemaakt voor de inkoop van katoen, zodat zowel jij als zij met een geruster hart kunnen gaan slapen.

Het principe is net als ‘groene stroom’; de totale bevoorrading van de grondstof wordt verduurzaamd, maar in het eindproduct zie je geen verschil. Het is hetzelfde product, met dezelfde kwaliteit, alleen de grondstof is veel beter verkregen.

In het geval van Beddinghouse wordt er bij het maken van katoen minder water verbruikt, minder pesticide gebruikt en minder kunstmatige bemesting ingezet. Wat de kwaliteit van het product verbetert, en zowel de oogst als opbrengst voor de boeren zijn beter.

Beddinghouse was dit jaar natuurlijk ook op Heimtextil

Frankfurt (9 tot en met 12 januari): De grootste vakbeurs van Europa voor gordijn/meubelstoffen, bed/bad textiel en behang plaats: Heimtextil.

De editie van dit jaar trok ongeveer 70.000 bezoekers uit 135 landen die 2.975 exposanten bezochten.

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken