Huitenga Slaapwoonwinkel
Huitenga Slaapwoonwinkel

bedadvies en goed slapen

Binnen het vakgebied goed slapen en uitgerust wakker worden bieden wij een afgemeten collectie slaapsystemen van kwaliteitsmerken. Welk slaapsysteem en merk u uiteindelijk kiest, het persoonlijke bedadvies is onontbeerlijk. Wij zijn niet gebonden aan het verkopen van een specifiek merk, wij houden altijd uw belang in het vizier.

Voor het beste advies nemen onze slaapadviseurs uw persoonlijke wensen en verwachtingen goed met u door. Hierbij zullen een goede kop koffie of thee niet ontbreken. De kwaliteit van een bed kan nog zo goed zijn, als deze niet aansluit aan uw persoonlijke behoeftes dan kan dat tot teleurstelling leiden. Onze taak is goed naar u te luisteren om zo te komen tot een op maat gesneden bedadvies. In uw eigen belang én in ons belang. Snelle verkooppraatjes zijn aan ons niet besteed. Wij gaan altijd voor de langetermijnvisie, inmiddels al ruim 60 jaar.

Een goed bed is een investering in uw nachtrust en, hoewel ook belangrijk, heeft meer om het lijf dan een ‘leuk plaatje’. In ons advies houden we rekening met uw persoonlijke wensen met betrekking tot o.a. slaapklimaat en comfort. Als u geen slaapklachten heeft, dan willen we dat graag zo houden. Als u wel bepaalde (chronische) lichamelijke klachten heeft, dan houden we daar zeker rekening mee. Te denken valt aan bijvoorbeeld Fibromyalgie, Hernia, Osteoporose, wervelklachten, nekklachten, Reuma, spierklachten, etc. Ook eetpatroon, medicijngebruik, stress en te weinig beweging kunnen leiden tot slaapklachten. De oorzaak van een slechte nachtrust hoeft dus niet altijd uit het bed te te komen. Vaak betreft het een combinatie van factoren die zorgt dat u niet (meer) goed uitrust tijdens de slaap.

Meer van objectieve aard zijn de goede ondersteuning van uw wervelkolom en welk slaapsysteem voor u persoonlijk, het beste werk hierin verricht.
Hierbij leggen we de verschillende materiaal- en producteigenschappen uit en wat u hiervan kunt verwachten. Bijvoorbeeld de te verwachten en realistische levensduur.

Het is niet de meest originele slogan, maar het is wél een feit:

“een goede dag begint bij een goede nacht(rust)”

U bent van harte welkom voor een goed advies en u kunt desgewenst zonder afspraak terecht. We werken graag op afspraak om de tijd voor u te nemen die hiervoor nodig is.

Bedadvies?
Neem contact op voor een afspraak, dan plannen we dat graag voor u in per telefoon (0251) 652435 of email

Onze vaste fulltime slaapadviseurs: Giuseppe Martelli, Meg Koning, Ezra Oosterhoff en Hans Huitenga

Wij hechten veel waarde aan de opleiding van nieuwe vakmensen en daarom werken wij ook met stagiairs en (jonge) werknemers i.o. Zij zullen u nog geen volwaardig, inhoudelijk advies kunnen geven. Maar terzijde gestaan door een vakkundige collega kunnen zij u zeker op weg helpen. Wij zullen altijd uw toestemming vragen of een stagiair/medewerker in het kader van opleiding mee mag lopen. Wilt u liever niet dat een stagiair meeloopt, dan is dat geen enkel probleem en kunt u dat gewoon aangeven.