Viking Topmatrassen

TOPMATRASSEN 

Het belang van een goede topmatras wordt vaak onderschat. Wellicht zit het hem in de naam? Veel mensen denken dat een topmatras slechts bedoeld is om het laken op zijn plek te houden. Maar het doet zo veel meer – het past zich aan je slaaphouding aan en zorgt ervoor dat uw lichaam kan ademen.

Eigenlijk heel eenvoudig, Viking doet er alles aan om te zorgen voor perfecte topmatrassen. Als je bijvoorbeeld kiest voor onze Blu topmatras, zal u het aangename gevoel van natuurlatex ervaren. Dit beschermt u tegen vocht en overmatige hitte en heeft tevens een lange levensduur. De keus om te slapen op de katoen- of wolzijde is aan u. Katoen voor de warme zomers en wol voor koude winterdagen.

SUPERSOFT

Supersoft heeft een kern van super zacht en zeer elastisch koudschuim wat je een heerlijk comfortabele slaaphouding zal bezorgen. De comfortlaag bestaat uit luchtige 4-kamer holle polyester vezels die zeer efficiënt vocht en warmte afvoeren. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij je bed. Ook verkrijgbaar in de “flex”uitvoering voor al de onze verstelbare Viking bedden.

SL

Heeft een kern van gesegmenteerde zones, geperforeerde natuurlatex wat zich perfect naar uw lichaam vormt. De comfortlaag bestaat uit luchtige 4-kamer holle vezels die er voor zorgt dat vocht en warmte efficiënt worden afgevoerd. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij je bed. Ook verkrijgbaar in de “flex”uitvoering voor al de verstelbare Viking bedden.

DL

Een uitstekend ademend topmatras door haar gesegmenteerde natuurlatex zones, die zich perfect aan de vorm van je lichaam aanpast. Zorgt daarnaast voor een optimale drukverdeling door de comfortlaag van Quallofil® Allerban®, zorgt het matras niet alleen voor de afvoer van overmatige hitte en vocht maar wordt tevens de groei van mijt, fungus en bacteriën tegengegaan. Kan worden gestoffeerd in de kleur passend bij je bed. Ook verkrijgbaar in onze “flex”uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

BLU

Katoen, latex en wol maken deze topmatras tot onze meest luxe. Het koele katoen aan de ene kant voor warme zomers en het warme wol aan de andere kant voor koude winterdagen. U hoeft het topmatras enkel nog te keren. De kern van ademende natuurlatex heeft een zeer lange levensduur en beschermt tevens tegen vocht en overmatige hitte. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed. Ook verkrijgbaar in “flex” uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

TAGEL

Met de Tagel topmatras slaapt je uitstekend op geheel natuurlijke materialen. Katoen, wol en echt paardenhaar. Even als de Blu kan dit topmatras worden gekeerd om te kiezen voor de koele zomer-of warme winterzijde.Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij uw bed. Ook verkrijgbaar in ”flex” uitvoering voor al onze verstelbare bedden.

DL TALALAY

heeft een kern van talalay latex wat zich het beste naar uw lichaam vormt. De puntelasticiteit van Talalay latex is onevenaarbaar en de open celstructuur zorgt voor een perfecte vocht- en lucht regulering. Door de comforlaag van Quallofil® Allerban®, zorgt het matras niet alleen voor de afvoer van overmatige hitte en vocht maar wordt tevens de groei van mijt, fungus en bacteriën tegengegaan.

BLU TALALAY

Katoen, talalay latex en wol maken deze topmatras tot de meeste luxe uitvoering. Het koele katoen aan de ene kant voor warme zomers en de warme wol aan de andere kant voor koude winterdagen. Je hoeft het matras enkel nog te keren. De kern van Talalay latex heeft een lange levensduur en beschermt tegen vocht en overmatige hitte. De puntelasticieteit van Talalay latex is onevenaarbaar en de open celstructuur zorgt voor de perfecte vocht- en lucht regulering.

FLEX

De supersoft, SL, DL, Tagel en de Blu topmatrassen zijn tevens verkrijgbaar in een “flex” uitvoering. Deze stellen je in staat één kant te verhogen of verlagen zonder de andere kant te belasten. Kan worden gestoffeerd in de stof passend bij je bed.

Call Now Buttonvoor informatie