verstelbaar en vlak SCHRAMM ondermatras in gebruik

Ondermatrassen

Ondermatras 

Combineer een SCHRAMM-bovenmatras altijd met een SCHRAMM-ondermatras. Want alleen zo kunnen de functies, het bedklimaat en de lange levensduur het beste worden gegarandeerd.

overzicht van uitstekende delen persoon
vlakke en verstelbaar ondermatras van Schramm

De verende SCHRAMM-ondermatras vangt de bewegingsenergie over het gehele oppervlak op en absorbeert de druk gelijkmatig. 

Je bent van harte welkom in de winkel voor advies op maat

Iedereen heeft een andere bouw. De één heeft smalle en de ander brede heupen. Dit zelfde geldt voor de schouders. Hiernaast is het zo dat het lichaam door de jaren heen veranderd.

Als je hebt besloten een SCHRAMM-slaapsysteem aan te schaffen, kan met de optionele S.C.A.-fijninstelling de ondermatras achteraf worden aangepast. Dit kan op elk moment worden veranderd. Hierbij is het van groot belang dat het bovenmatras van de juiste veerkrachtreceptuur is. Deze combinatie creëert de optimale ligpositie voor het beste slaapcomfort.

werking van secundaire contour aanpassing SCHRAMM (S.C.A)

Veel varianten en maten

De ondermatrassen van SCHRAMM zijn vlak (zonder verstelmogelijkheid) verkrijgbaar, hiernaast zijn er vijf handmatig verstelbare en tien motorisch verstelbare uitvoeringen. Standaard zijn ze verkrijgbaar in 18 maten, maar speciale maten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

overzicht ondermatrassen van schramm

Zonder verstelling 

Handmatig verstelbaar 

Motorisch verstelbaar 

Call Now Buttonvoor informatie