Wie kiest voor Schramm home of sleep, kiest voor een bed dat hem of haar op het lijf geschreven is. Schramm is opgericht in 1923 als stoffeerderij en zadelmakerij, en specialiseerde zich in de 60er jaren in het samenstellen van een kwalitatief en degelijk individueel bed.

het team van schramm werkt aan de de droom van hun klanten

In 1999 bouwde de firma Schramm in de plaats Winnweiler een nieuwe fabriek: de royaal opgezette constructie van staal en glas biedt plaats aan uiterst moderne fabricagemethoden en ambachtelijke productietechnieken voor het vervaardigen van de hoogwaardige Schramm bedden.

Een door Schramm vervaardigde matras of boxspring garandeert een ongeëvenaarde ligging en slaapklimaat.

Dit komt voort uit de ambachtelijke verwerking van de materialen en functionaliteit van de producten. Door het gebruik van natuurlijke materialen ontstaat de natuurlijke flexibiliteit.

Het optimale slaapsysteem, dat Schramm volgens ambachtelijke traditie en perfectie vervaardigt van veerkrachtige veren of met de hand ingezette pocketveren, bestaat uit twee elementen, die samen het ‘dream-team’ voor de goede nachtrust vormen: een uiterst veerkrachtige, flexibele matras en een stabiele krachtig reagerende (kortverende) boxspring.

De slaapsystemen van SCHRAMM hebben eigen octrooien:

  • de schoudersteun (1990)
  • de secundaire Contour aanpassing S.C.A. (2003)
  • de drie-matras systeem van de GRAND CRU (2011).

Nog steeds is men actief bezig met ontwikkelingen in de wereld van allesomvattende slaapcomfort

Onze slaapspecialisten staan je graag te woord met vakkundig advies In onze SCHRAMM showroom is er inspiratie genoeg

Ontdek onze uitgebreide Schramm-collectie in onze slaapstudio. Dit zijn alvast de modellen die we in de winkel hebben staan:

 
  • Origins Basis en Gala complete lits-jumeaux en 1-persoons opstellingen
  • Divina, Mythos en Emotion matrassen
  • Bijmeubelen en uitgebreide collectie meubelstoffen voor op maat gesneden bedden en boxsprings
overzicht van schramm studio in de Huitenga winkel

SCHRAMM® bij onze klanten:

Door puur Duits handwerk ontstaan unieke producten, waarbij tot in de kleinste detail rekening wordt geluiden met de parameters van het menselijk lichaam en de gewoonten en voorkeuren van het individu.

De twee grote beddenlijnen van SCHRAMM – Je kunt zelf je persoonlijke droombed samenstellen dankzij de ontelbare combinatiemogelijkheden met de diverse varianten, hoofdborden, panelen, stoffen, matrassen, poten etc. Natuurlijk Handmade in Germany.

Droombedden, ontstaan vanuit daadkracht en passie. Met een helder design voor mensen die oog hebben voor het essentiële. Ambachtelijk perfect vervaardigd van hoogwaardige materialen, met veel liefde voor detail. Handmade in Germany.

Call Now Buttonvoor informatie