Als herboren wakker worden? Een van de mooiste gevoelens ter wereld. Daarvoor werkt Röwa met enthousiasme. Al 100 jaar.

Bedsystemen van Röwa
Achter elk product zit een hele wereld. Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Rössle & Wanner (Röwa) produceert hoogwaardige bedden en bedsystemen – en is marktleider op het gebied van handmatig en motorisch verstelbare lattenbodems.

Speciaal voor jou
Alle Röwa bedsystemen (lattenbodem en matras) kunnen individueel aan je lichaam worden aangepast. Deze hoge mate van individualisatie biedt optimale ergonomie bij het liggen.

Om deze reden bestaat een bedsysteem bij Röwa altijd uit een op elkaar afgestemde combinatie van lattenbodem en matras.

Alleen zo kan het samenspel van de afzonderlijke onderdelen tot een optimale ligervaring leiden.

Ergonomisch goed liggen

Zodat uw rug zich kan ontspannen.

In onze slaap herstellen wij. Hoe beter wij liggen, des te beter wij uitrusten. Daarom is de ergonomisch juiste lighouding zo belangrijk. Verkeerd liggen leidt bij veel mensen tot rugpijn, spanningen in de nek, gespannen rugspieren en een ongezonde slaap. Uw wervelkolom moet optimaal liggen en zo zijn natuurlijke vorm behouden, of u nu op uw rug of op uw zij ligt. Daarom moet een bedsysteem (lattenbodem en matras) uw lichaamsvorm kennen. Zodat het zich individueel en perfect aan u kan aanpassen.

Vraag de dealer welk bedsysteem voor u het juiste is. Bij hem kunt u bedsystemen uitproberen en op maat laten instellen. Zodat u niet alleen goed ligt, maar zich in elk opzicht goed voelt.

Samenwerking met het eco-Institut in Keulen

Bedsystemen zijn bedoeld voor ontspanning. Het is voor Röwa-producten daarom een vanzelfsprekendheid dat ze de mens, zijn gezondheid en zijn welzijn niet belasten. Röwa-producten worden daarom regelmatig door het eco-Institut in Keulen op mogelijke schadelijke stoffen getest. Noodzakelijke veranderingen worden onmiddellijk door ons of onze toeleveranciers aangebracht. Bij de tests wordt gezocht naar alle tot dusver bekende mogelijk gezondheidsbedreigende stoffen die in bedsystemen zouden kunnen voorkomen en op de naleving van de grenswaarden gelet.

Samenwerking met het Ergonomie-Institut München

Alle Röwa-bedsystemen worden door het Ergonomie-Institut München, Dr. Heidinger, Dr. Hocke, Dr. Jaspert GmbH – afgekort EIM – getest en op basis van de resultaten geoptimaliseerd. 

Enkele systemen worden zelfs volgens de richtlijnen van Ergo-Test® beoordeeld. Dit testcertificaat wordt door het EIM afgegeven. Het heeft een reputatie opgebouwd door de zeer realistisch gestandaardiseerde testmethoden voor bedsystemen.

De productlijn Ecco2 kreeg het testpredicaat “goed”, de beste beoordeling tot nu toe

Deze onderscheiding geldt alleen voor het bedsysteem als geheel. Dat wil zeggen: in combinatie met een product van een andere fabrikant levert een Röwa-product waarschijnlijk geen ergonomische topprestatie.

Bij de test worden door het EIM elastische functiecontroles en microklimatologische metingen uitgevoerd. Daarbij gaat het om de optimale aanpassing van de bedsystemen aan het lichaam en de luchtdoorlatendheid van de bedsystemen in de zin van ergonomisch goed liggen.

Call Now Buttonvoor informatie