Je bent uniek, je Auping matras ook. Met Auping uitgerust en energiek opstaan, en dat vaak een leven lang. 

Het slaapcomfort van Auping is van het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor geven Auping-bedden optimale ondersteuning en zorgen ze voor een zeer goede ventilatie. Auping heeft hiervoor het unieke Auping Ventilatie Systeem (AVS) ontwikkeld

Hieronder zijn de producten van Auping te zien. Als je meer wil weten over deze producten kun je op de afbeeldingen klikken

Auping Boxsprings

 

Bij de boxsprings van Auping  staat ultiem slaapcomfort centraal. Iedere laag draagt daarom bij aan jouw energieke dag. Zo zorgt de Auping spiraalbodem voor een uiterst stabiel en duurzame basis en door het gebruik van ventilerende materialen in elke laag blijft jouw boxspring bed in topconditie.

Auping bedframes 

 

Dromen komen uit op een bed van Auping. De collectie van Auping bestaat uit 5 bedden die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Kies het materiaal, kleur en de accessoires van je dromen. 

Auping spiraalbodems

 

Alle bedbodems van Auping zijn spiraalbodems. Een spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor de bedbodem een fijne open structuur heeft. Hierdoor ventileert ‘ie extra goed.  Onze elektrisch verstelbare bodems zijn “Smart”. Dat betekent dat de bedbodem slimme functies heeft die jou nog beter laten slapen, zoals een anti-snurkfunctie en een slimme wekker. De Auping bedbodems zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

Onze Auping studio

 

Recent hebben we onze Aupingstudio vernieuwd. Het is een afdeling geworden waar we de kennis van onze adviseurs hebben gemengd met inspiratie. Je bent van harte welkom om je vrijblijvend te laten adviseren door één van onze adviseurs. 

Call Now Buttonvoor informatie