Je bent uniek, je Auping matras ook. Met Auping uitgerust en energiek opstaan, en dat vaak een leven lang.

Het slaapcomfort van Auping is van het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor geven Auping-bedden optimale ondersteuning en zorgen ze voor een zeer goede ventilatie. Auping heeft hiervoor het unieke Auping Ventilatie Systeem (AVS) ontwikkeld

Hieronder staat beknopt weergeven welke Auping producten wij verkopen: 

Auping matrassen

Een gezond en energiek leven begint bij een goede nachtrust. Met Auping kies jij voor slaapcomfort op het hoogste niveau. 

Elk matras is verkrijgbaar als zowel eenpersoons- als tweepersoonsmatras, in diverse breedtes, lengtes en hardheden. Wat is het beste matras voor jou?

Auping bedbodems

De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. 

In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems  voor een uitstekende ventilatie

Auping bedframes

Een gezond en energiek leven begint bij een goede nachtrust. Met Auping kies jij voor slaapcomfort op het hoogste niveau. 

Uitgerust wakker worden en klaar voor een nieuwe dag

Auping boxspring

Bij onze nieuwe boxsprings staat ultiem slaapcomfort centraal. Iedere laag draagt daarom bij aan jouw energieke dag. Zo zorgt onze spiraalbodem voor een uiterst stabiel en duurzame basis en door het gebruik van ventilerende materialen in elke laag blijft jouw boxspring bed in topconditie.

Met de Auping boxspring kies je voor comfort in elke laag

Auping toppers bestaan uit verschillende hoogwaardige materialen, die ademend en ventilerend zijn. Alle topdekmatrassen zijn beschikbaar met een afritsbare bovenkant die je kunt wassen voor een fris gevoel.

Een boxspringmatras gaat altijd in combinatie met een topper. De matrastopper bepaalt wat je fijn vindt liggen

Call Now Buttonvoor informatie