Auping bedframes

Dromen komen uit op een bed van Auping. De collectie van Auping bestaat uit 5 bedden die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Kies het materiaal, kleur en de accessoires van je dromen. 

De Auronde is gemaakt van oersterk beukenhout. Het design was in de jaren 70 revolutionair en nu nog altijd tijdloos door de vorm en kleur.

Door de verfijnde en minimalistische vormen past de Essential subtiel in elke kamer. Het moderne Scandinavische design is overal doorgevoerd.

De Royal is een modern bed met een bijzonder ontwerp dankzij de gebogen poten en de combinatie van verschillende kleuren en materialen.

De Original is een minimalistisch vormgegeven bed met sterke lijnen en een elegante uitstraling. De Original is te verkrijgen in tien kleuren

Noa

Het nieuwste bed van Auping is de Noa en is met zijn eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp. 

Door heel goed te kijken en te luisteren naar jouw persoonlijke eigenschappen en slaapvoorkeuren, maakt Auping matrassen. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk.

Onze Auping studio

Recent hebben we onze Aupingstudio vernieuwd. Het is een afdeling geworden waar we de kennis van onze adviseurs hebben gemengd met inspiratie. Je bent van harte welkom om je vrijblijvend te laten adviseren door één van onze adviseurs.

Call Now Buttonvoor informatie