Menu

De wereld van Abyss-Habidecor

Abyss & Habidecor is 30 jaar geleden begonnen als een klein Portugees familiebedrijf Celso de Lemos

Abys
Abys
Abyss
Abyss3

Inmiddels is Abyss & Habidecor uitgegroeid tot een high-end internationaal bedrijf in exclusieve collecties badlinnen met een passie voor artistieke vormgeving en een liefde voor de allerbeste kwaliteit grondstoffen.

Deze prachtige collectie linnen wordt geproduceerd in twee fabrieken in Viseu, in het hart van Portugal, waar generaties van ambachtslieden garant staan voor een perfecte afwerking.

Ingegeven door 30 jaar traditie stelt Abyss & Habidecor op het gebied van milieu hoge eisen; de fabrieken zijn milieuvriendelijk en al het water dat in de verfprocessen wordt gebruikt, wordt gerecycled. Het is dan ook geen wonder dat alle producten die uit de Abyss & Habidecor fabriek komen het Oeko-Tex label dragen, een garantie dat er uitsluitend biologisch afbreekbare producten worden gebruikt.

Abyss & Habidecor is uitgegroeid tot een begrip, omdat ieder mens uniek is, is maatwerk uiteraard geen enkel probleem. Het complete kleurenpalet bestaat uit 60 tinten die in ieder interieur een plekje weten te vinden. Rulle superzachte handdoeken in combinatie met badmatten die je blik weten te vangen. De collectie van Abyss & Habidecor is trendy, exclusief en vooral persoonlijk.

2018

Call Now Buttonvoor informatie
Zoeken