Simmer Avek Ventilatieboxspring
Simmer Avek Ventilatieboxspring
Ljocht_boxspring_avek

Boxspring Avek

In 1927 startte grootvader Roelf Kok in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam AVEK, een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap heeft AVEK zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne organisatie, die een toonaangevende rol speelt in de Nederlandse slaapmarkt o.a. op het gebied van de boxspring.

Tegenwoordig vormen innovatieve ideeën de basis voor hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid. Op zoek naar een boxspring, een matras, een spiraal, of een ruimtebesparend bed? Het ruime assortiment van Avek voorziet in uw keus.

Website leverancier www.avek.nl

avek-1927-boxspring-1300x650

Avek 1927

De 1927 jubileumboxspring wordt met vakmanschap bij Avbek in de fabriek gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt. Kwalitatief goede materialen. Creëer jouw Boxspring 1927 op maat, volgens je eigen wensen.

Ljocht_boxspring_avek

Ljocht

De Ljocht boxspring is puur Nederlands design. Het bed oogt licht en luchtig. Zo slaap je goed en bovendien stijlvol. Door de met zorg geselecteerde kwaliteitsmaterialen ervaar je een bijzonder comfort. Boxspring en matras vormen één geheel. Dat is niet alleen mooi, maar ook praktisch en comfortabel.

SIMMER 1300x650

Simmer

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.