Auping Criade Curl
Auping-Criade-Curl
Criade-boxspring-castricum
Auping Slapen Pagina

Auping boxsprings

Auping heeft 5 modellijnen boxsprings in het assortiment. In onze collectie vindt u u er twee: de Auping Original boxspring en de Auping Criade.

Juist de Criade heeft onze bijzondere aandacht getrokken. Door het eigentijdse design en zeker ook door het ligcomfort. De Criade boxsprings zijn te combineren met gestoffeerde matrassen en toppers voor het zachtere, comfortabele slaapcomfort. Maar juist ook met de (AVS) matrassen zonder de toegevoegde topper, waardoor een stabielere ligging wordt gecreëerd. Wat de juiste, persoonlijke combinatie ook is, er is altijd een Criade voor u!

Criade - de Auping onder de boxsprings

Al 125 jaar staat Auping garant voor kwaliteit en expertise, daar waar gewerkt wordt met passie en nieuwsgierigheid aan het perfecte bed. En dat op een duurzame wijze. Die 125 jaar ervaring is samengebracht in de nieuwste boxspring van Auping: de Criade. De Criade combineert techniek met vormgeving. Persoonlijke smaak en comfort staan centraal. Je stelt de Criade samen zoals je dat wilt.

De Criade boxspring kan worden gecombineerd met gestoffeerde matrassen en topmatrassen voor extra luxe en comfort of met traditionele tijkmatrassen voor meer stabiliteit en actieve ondersteuning.

Wij hebben model Cushion (niet verstelbaar) en Bend (electrisch verstelbaar) in onze slaapwoonwinkel voor u klaar staan!

criade_bend_topper_0

Auping Criade Bend

criade-cushio-auping

Auping Criade Cushion

het laatste van het blog